INEKE VAN DER AA

Mijn naam is Ineke van der Aa, sinds december 2018 ben ik werkzaam voor Net Anders.

Ik heb vele jaren in het onderwijs gewerkt, zowel in het basis-, als speciaal voortgezet onderwijs. Ik heb hier o.a. ervaring opgedaan in het werken met jongeren met een autisme, adhd en gedragsproblematiek. Gaandeweg de jaren ervaarde ik steeds meer dat mijn kracht vooral lag in de persoonlijke en individuele begeleiding.  Uitgaan van iemands kwaliteiten en mogelijkheden, het creëren van een veilige omgeving en van daaruit op zoek gaan naar dat wat passend is binnen ieders eigen interesse en groeimogelijkheden.

Ik heb het onderwijs verlaten en na bijscholing op het gebied van coaching  en begeleiding werk ik sinds 2011 als gespecialiseerd individuele begeleidster. In november 2018 kwam in contact met Ad en Sasha. Na een rondleiding op de boerderij en uitleg over hun visie en werkwijze kon ik alleen maar concluderen dat Net Anders een unieke plek is voor zowel cliënten als begeleiders. Ik ben dan ook erg blij het team van Net Anders te mogen versterken.

De vele mogelijkheden die de boerderij en zijn omgeving biedt in combinatie met de professionaliteit en deskundigheid van Net Anders zorgen ervoor dat ik op een positieve en ontdekkende manier met de jongeren aan het werk kan gaan waardoor ik een bijdrage kan leveren aan een passende invulling van de dag van onze cliënten.

 

“Iedereen is een ster en schittert op zijn eigen manier”

© 2021 - Net Anders   

Website door Taktiek Communicatie

  • Facebook Social Icon