top of page

ESTHER HAMELS

Mijn naam is Esther  Hamels en ik ben blij dat ik sinds november  2012 het team mag  komen versterken.

 

Wat me vooral aanspreekt bij het werken bij Net Anders is de deskundigheid zorgvuldigheid en oprechte aandacht. Een goede basis van waaruit  bij deelnemers  het vertrouwen in  zichzelf en zijn omgeving weer kan groeien.

 

Na mijn HBO opleiding SPH ben ik gaan werken op een observatie en behandelgroep speciaal voor kinderen met een autistisch spectrum stoornis. Sinds 2000 ben ik tevens werkzaam als spelagoog en begeleid ik kinderen en hun omgeving op het gebied van spel en vrije tijd. Kinderen met een autistisch spectrumstoornis is daarbij mijn specialisatie.

Net Anders biedt me veel mogelijkheden om een passend aanbod aan te kunnen bieden. Doordat ik  aan  kan  sluiten bij de mogelijkheden en interesses van de deelnemers kunnen ze positieve ervaringen op doen en vanuit vertrouwen weer tot ontwikkeling komen.

Ik woon met m’n man, 2 tienerdochters, hond en kat in Oisterwijk. In mijn vrije tijd struin ik graag met mijn hond door de bossen en ben ik lid van een teken en schildersgroep. Daarnaast  ben ik actief bij het IVN Oisterwijk waar ik o.a. maandelijks  natuurbelevingsochtenden voor kinderen organiseer en begeleid.

bottom of page