top of page

WAT WE BIEDEN

Net Anders biedt individuele begeleiding aan mensen met een stoornis binnen het autistisch spectrum. 

Onze vestigingsplaats is in Haaren (Noord-Brabant) midden in de natuur van het Brabants landschap. We hebben een zelfstandige plek op het melkveebedrijf van de familie Vugts: ‘De Beekhoeve’. Op deze locatie ontwikkelen we activiteiten die aansluiten bij de vraag van onze deelnemers.

We geloven in de combinatie van een mooie, passende locatie en een zorgaanbod met veel ruimte voor individuele aandacht.

                                        Net Anders is SKJ geregistreerd

Op deze website omschrijven we de opzet en onze visie op de zorg. Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet en neem contact met ons op. 

SKJ.jpg
DOEL

De cliënten bij Net Anders zijn mensen voor wie het deelnemen aan een dagactiviteiten programma, zonder additionele begeleiding maar heel beperkt of in het geheel niet mogelijk is. Dankzij de begeleiding van Net Anders kunnen deze mensen hun vaardigheden verder ontwikkelen en behouden. 

VISIE

We denken dat je goed bent in dat wat je graag doet. De mogelijkheden en interesses van de deelnemer zijn dan ook ons uitgangspunt. Hun vraag staat centraal. Vanuit dat wat de deelnemer wél wil, kan en durft, ontwikkelen we een programma op maat.

BEGELEIDING

Vaak wordt onderschat hoe lastig ‘normaal functioneren’ is. Met alle gevolgen van dien voor het zelfvertrouwen en de identiteitsontwikkeling, voor sociale ontwikkeling en zelfstandigheid.

Net Anders biedt individuele begeleiding aan cliënten als het inderdaad niet vanzelf gaat, als de ontwikkeling onder druk staat. 

bottom of page