top of page

SASHA LAMBOO

Mijn naam is Sasha Lamboo. Ik ben in 1971 geboren en woon samen met mijn  twee dochters in Berkel-Enschot. Ik ben graag in de natuur of bij de paarden te vinden.

In 2007 heb ik samen met Ad de Beer, Net Anders opgezet. Dit na ruim 12 jaar binnen een grote zorginstelling in de regio werkzaam te zijn geweest. In deze jaren heb ik me gespecialiseerd op het gebied van Autisme en gedragsproblemen. Het werken met deze specifieke doelgroep maakte dat ik me meer en meer ging richten op het bieden van individuele begeleiding. Deze werkwijze trok mij zo aan dat ik na 12 jaar, nog enkele jaren werkzaam ben geweest binnen een zorginstelling die gericht is op diagnostiek en behandeling. Op deze plek werden kinderen en jongeren specifieke 24 uur 1 op 1 begeleiding geboden.

Binnen deze setting heb ik Ad de Beer leren kennen. We zijn buiten de kaders van een instelling een ander concept gaan uitdenken en hebben Net Anders ontwikkeld.

 

Mijn kwaliteiten tussen mens en natuur komen binnen Net Anders prima tot zijn recht. Ik begeleid met veel plezier cliënten individueel of in een groep op en rond de boerderij.

 

“Je bent goed in wat je leuk vindt.”

bottom of page